• youtube
  • pinterest
  • flickr
You are here: Croan Cottage Blog » News » Blog article: Croan Cottages in ‘Trotter’

Croan Cottages in ‘Trotter’

We’re delighted that Croan Cottages has been included in the Belgian and Dutch Guidebook ‘Trotter – Ierland’.

The Trotter guides are very popular in Belgium and The Netherlands and we hope that our inclusion in the guide will attract more visitors from those countries to our cottages.

What they say about us:

“Zie je dat de tarieven zeer voordelig zijn (voor een familie of een groepjevrienden). Uitstekend gelegen om de streek te verkennen.”

“You’ll see that rates very beneficial (for a family or a group of friends). Ideally situated for exploring the region.”

The full listing in Dutch is:

Neem in Kilkenny de N10 richting Waterford. Sla in Knocktopher rechts af richting Callan (R699) en Dunnamagan.

Vanaf hier staat het aangegeven. Cottage voor vier personen voor €395 tot 575 per week, afhankelijk van het sei-zoen. Tijdens de zomer uitsluitend verhuur per week, de rest van het jaar ook verhuur tijdens het weekend en voor een midweek.
Deze zaak, midden op het platteland, wordt gerund door een jong en zeer gastvrij gezin. Huisjes voor vier tot  zes personen.
Alle comfort is aanwezig: ingerichte keuken, wasmachine, tv-hoek, open haard… De elektriciteit wordt gewonnen door middel van duurzame energie. De dieren kunnen vrij rondlopen op het domein.
Er zijn honden, kippen, pauwen, schapen en varkens, Sommige soorten zijn bedreigde  soorten.
De eigenaars zullen je ook de zeldzame boomsoorten op het domein laten zien.
Avondmaal voor een interessante prijs.
Deze formule is vrij ongebruikelijk in Ierland.
Als je goed rekent, zie je dat de tarieven zeer voordelig zijn (voor een familie of een groepjevrienden). Uitstekend gelegen om de streek te verkennen.


Comments are closed.